Syvä-asahi™

IMG_0560
Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa, joka auttaa ihmistä ylläpitämään fyysistä terveyttään ja henkistä tasapainoaan.

Asahissa liikutaan hitaasti ja pehmeästi oman kehon ehdoilla ja oman hengityksen tahdissa. Säännöllinen asahi-harjoittelu vahvistaa etenkin jalkoja ja tasapainoa sekä rentouttaa niskan ja hartioiden jäykkyyksiä.

Asahissa idän vanhat terveysliikuntaperiaatteet ja länsimainen lääketiede yhdistyvät helposti opittaviksi liikekokonaisuuksiksi. Sen hienovarainen tunnelma on lainattu taijista: liikkeet virtaavat rauhalliseen tahtiin ilman katkoksia.

Asahin harrastamista voi syventää omaa tahtiaan aina vain tietoisemmaksi ja virtaavammaksi liikkeeksi. Timo Klemolan sanoin:
”Erityisen hienoja asahissa ovat sen oikeaa ergonomiaa ja syvällistä liiketietoisuutta opettavat liikeperiaatteet. Asahi voi olla myös syvällistä mielen ja kehon yhteyden tutkimista ja myös tämän yhteyden löytämistä.”

Lue lisää asahista ja syvä-asahista: www.asahi-terveysliikunta.fi

Videoita:
Asahin perussarja
Asahin perussarja tuolilla
Asahin perussarjan variaatioita
Asahin sarja II
Asahin sarja III
Asahin sarja III syvä-asahin mausteilla